Verbinden met vakgenoten

close
keyboard_arrow_right

Om op de hoogte te blijven voor de langere termijn ontwikkelingen is deelnemen aan congressen waardevol. Om die reden organiseren de knvvk&youngcool en RCC op 21 september het eerste online Koudemiddelen congres. Er komen nog de nodige uitdagingen zoals invulling geven aan de energie tranisaite en het bijbenen van de GWP-afbouw. Tijdens het congres komen expert hierover aan het woord en gaan ze uitgebreid in discussie met u.

Aanmelden: via vakmedianet

Meld u nu aan: Online Koudemiddelen congres 2020
21
Sep 2020

21

Sep 2020

Meld u nu aan: Online Koudemiddelen congres 2020

Om op de hoogte te blijven voor de langere termijn ontwikkelingen is deelnemen aan congressen waarde...

“Kansen voor klimaatvriendelijke koelen in kleine winkels en Bio Food”. De grote supermarktketeens zijn voorgegaan in deze transitie naar klimaatvriendelijk koelen en hebben de weg daarvoor succesvol geopend. De kleine winkels en bedrijven kunnen volgen. Maar er zijn wel specifieke hobbels te nemen. Dit wordt verduidelijkt met tools om deze hobbels te nemen aan de hand van presentaties met aansprekende voorbeelden uit de praktijk. 

Inschrijven via Vakmedia Net

Online congres Ref Nat 4 Life
21
Sep 2020

21

Sep 2020

Online congres Ref Nat 4 Life

“Kansen voor klimaatvriendelijke koelen in kleine winkels en Bio Food”. De grote supermarktketeens z...

Tijdens het Koude congres organiseren we ook enkele thema's waar u een bijdrage kunt leveren om zowel op een nieuw thema als inbreng als op de output. Deze thema output wordt samengebracht in het RCC blad. De themamiddagen worden geleid door experts uit het veld, zowel wetenschappers, als thought leaders uit ons vakgebied.

Themamiddag
08
Dec 2020

08

Dec 2020

Themamiddag

Tijdens het Koude congres organiseren we ook enkele thema's waar u een bijdrage kunt leveren om zowe...
Toon alle
knvvk
Toon alle
Young Cool