Twan Aarts en Geert-Jan Hoogendoorn treden toe tot bestuur

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 juni jl. zijn Twan Aarts en Geert-Jan Hoogendoorn benoemd tot lid van het bestuur van de KNVvK.

Twan Aarts
Twan is reeds een bekend gezicht binnen de gelederen van de vereniging, waarin hij als young cooler al meerdere jaren actief is. Twan is reeds 15 jaar werkzaam in de koeltechniek, van monteur doorgegroeid naar zijn huidige functie als Hoofd Techniek bij PCT Koudetechniek in Deurne. In deze functie houdt Twan zich bezig met duurzaam en efficiƫnt bouwen. De missie van Twan is om binnen de vereniging de jongere generatie meer te betrekken en de jongere generatie met de gevestigde orde te verbinden.

Geert-Jan Hoogendoorn
Geert-Jan is na zijn diensttijd in de koudetechniek terechtgekomen, heeft gewerkt bij respectievelijk Smeva, APAC Airconditioning en T&S Klimaattechniek, en is inmiddels 10,5 jaar werkzaam bij DWA (utiliteit, gebouwde omgeving). Geert-Jan is ook al 30 jaar docent in diverse vakken, o.a. bij TVVL als docent Post-HBO opleiding Luchtbehandelingstechniek en Hoofd Opleiding Commissioning. Koeltechniek zit in zijn hart. De missie van Geert-Jan is het optimaliseren van het rendement van de koelmachines in de Klimaattechniek.

Het bestuur wenst Twan en Geert-Jan veel succes toe in hun nieuwe functie!

Nieuws
Toon alle
knvvk
Toon alle
Young Cool